Slovenské podniky s francúzskou kapitálovou účasťou v procesoch reštrukturalizácie a globalizácie - Kita, Jaroslav
Otázky reštrukturalizácie, internacionalizácie a globalizácie z hľadiska podnikov s francúzskou kapitálovou účasťou na slovenskom trhu. Miesto podniku s francúzskou kapitálovou účasťou na slovenskom trhu v procese reštrukturalizácie. Hlavní zahraniční investori na Slovensku. Prechod od internacionalizácie ku globalizácii.