So zdravým sebavedomím - Lipianska, Ľudmila
Očakávaný vstup Slovenska do Európskej únie zvýši nároky na existenciu a pôsobenie malých a stredných podnikov. Výhody a nevýhody vstupu SR do EÚ z pohľadu malých a stredných podnikateľov. Nevyhnutné zmeny, ktoré treba uskutočniť, aby slovenské podniky boli úspešné po vstupe do EÚ. Možnosti využívania eura pre slovenské podniky. Využívanie eura malými a strednými podnikami v niektorých krajoch SR.