Stav a vývoj malého a stredného podnikania v SR - Jasič, Marián
Vývoj počtu fyzických osôb v oblasti malého a stredného podnikania (MSP) v SR v rokoch 1996-1999. Vývoj počtu právnických osôb. Vývoj podielu MSP na pridanej hodnote. Vývoj počtu zamestnancov podľa veľkostnej kategórie malého a stredného podnikania. Podiel MSP - právnických osôb (PO) na zisku pred zdanením. Podiel MSP - PO na investíciách.