K orientácii vývojových trendov v manažmente - Lipták, František
Hlavná orientácia vývojových trendov v manažmente. Vymedzenie trendov a charakteristika prostredníctvom kľúčových pojmov. Usporiadanosť charakteristík podľa kritéria s vyznačením sféry prejavu je možné použiť na tvorbu výrokov o budúcich trendoch. Alternatívy aplikácie prezentovaných poznatkov.