K počátkům panevropského hnutí - Veselý, Zdeněk
Historické korene európskeho integračného úsilia. Richard Coudenhove-Kalegri a jeho projekt Paneurópy. Paneurópske hnutie a jeho program. Prvý paneurópsky kongres. Paneurópsky manifest.