Výukový hypertext v distančním vzdělávání - Průcha, Jiří
Využitie (výučbového) hypertextu vo vzdelávaní. Príprava výučbových hypertextov ako špeciálnej učebnej pomôcky. Výučbový hypertext v dištančnom vzdelávaní. Náležitosti hypertextu. Hypertext a multimediálne pomôcky.