Čo priniesla zmena stavebného zákona - Maxianová, Soňa
Úplné znenie zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov a zákona NR SR č. 237/2000 Z.z. s komentárom.