Paušálna daň po novom! - Boráková, Marta
Podstatné zmeny v zdaňovaní paušálnou daňou v roku 2001. Zákonom č. 358/2000 Z.z. bol novelizovaný zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Novela upravuje spôsob zdaňovania príjmov zo živnosti, alebo príjmov z poľnohospodárskej výroby, lesného a vodného hospodárstva.