Velikost majetkových daní v zemích OECD - Josefiová, Helena
Základné teoretické poznatky o majetkových daniach a informácie o praxi v ich uplatňovaní v jednotlivých krajinách OECD. Analýza veľkosti a vývoj týchto daní. Podiel majetkových daní na celkových daňových príjmoch. Perspektívny vývoj veľkosti majetkových daní.