Ekonomický růst versus růst blahobytu - Klusák, Jaroslav
Stručný prehľad teórií rastu, základné modely, klady a zápory. Harrodov-Domarov model rastu. Postkeynesiánske modely. Solowov model. Teória endogénneho rastu. Teória rastu a nová politická ekonómia. Blahobyt, šťastie a bohatstvo.