Logistika a e-commerce - Matyásek, Libor
Vymedzenie pojmu e-commerce. Súčasná situácia v nákupe a zmeny v procese nákupu. Súčasná situácia v distribúcii a perspektívne zmeny. Partnerstvo a outsourcing. Zmeny v súčasných vzťahoch. Analýza partnerstva. Typy vzťahov. Príležitosti pre poskytovanie logistických služieb. Zmeny v logistických reťazcoch.