Zostavujeme účtovnú závierku podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva za rok 2000 - Vanko, Jozef
Právne normy upravujúce účtovníctvo a účtovnú závierku v jednoduchom účtovníctve za rok 2000. Prípravné práce pred uzatvorením jednoduchého účtovníctva. Uzávierkové účtovné operácie. Uzatvorenie peňažného denníka. Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve.