Podnikanie, predĺženie, insolvencia a úpadok verzus tridsať dní - Gavalec, Miroslav
S účinnosťou od 1.2.2001 sa začala uplatňovať zmena, ktorú priniesla novela zákona o konkurze a vyrovnaní č. 238/2000 Z.z. Dosahy platobnej neschopnosti a konkurzného konania na každodennú podnikateľskú činnosť - príklad.