Cestná daň v roku 2001 - Chrenková, Slávka
Práva a povinnosti fyzických a právnických osôb, ktoré sú daňovníkmi cestnej dane, vymedzuje zákon č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších predpisov. Predmet cestnej dane. Sadzby dane. Vyrubenie a platenie cestnej dane. Osobitná úprava pre kombinovanú dopravu. Sankcie na cestnej dani - príklady.