Odpočet straty u právnickej osoby - Nováková, Anna
Odpočet daňovej straty upravuje par. 34 - Položky odpočítateľné od základu dane - zákona o daniach z príjmov. Strata, ktorú možno odpočítať. Odpočítanie daňovej straty. Úprava daňovej straty. Uplatnenie odpočtu daňovej straty. Rozdiely v odpočte oproti doterajšiemu predpisu.