Základná charakteristika zásad hospodárenia, financovania a osobitostí účtovníctva rozpočtových a príspevkových organizácií - Majorová, Miriam
Právna úprava rozpočtových vzťahov zákonom č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších predpisov. Rozpočtová klasifikácia. Hlavné kategórie v rozpočtovej klasifikácii. Vymedzenie rozpočtových a príspevkových organizácií a základná charakteristika zásad ich hospodárenia a financovania. Účtovníctvo rozpočtových a príspevkových organizácií. Účtovné výkazy.