Účtovanie v nezárobkových organizáciách - Laszová, Viera
Účtovanie v nezárobkových organizáciách. Účtovanie zásob. Oceňovanie zásob. Účtovné operácie. Finančné účty (Trieda 2). Pokladničné operácie. Ceniny. Bankové operácie. Schémy účtovania.