Peňažné toky v skupine podnikov - Škultéty, Jozef
Vo finančnej analýze konsolidovanej súvahy skupiny podnikov sa posudzuje likvidita ako schopnosť udržiavania stálej platobnej schopnosti. V rámci analýzy likvidity sa sledujú dve rôzne možnosti - statická likvidita a dynamická likvidita. Statická analýza likvidity.