Počet používateľov internetu v krajinách EÚ prudko rastie - Papaj, Karol
Dostupnosť a využívanie informácií a komunikačných technológií v krajinách strednej a východnej Európy. Počet osobných počítačov a počet užívateľov internetu v krajinách strednej a východnej Európy. Veľkosť trhu informačných technológií v EÚ.