Vzdelanie a jeho cena
Z obsahu: Argumentácia proti trhovému školstvu neobstojí. Jediným kritériom pre cenu vzdelania je rozvoj človeka. Diskusie o výške poplatkov za štúdium sú irelevantné. Školstvo ako konflikt násilia a dobrovoľnosti. Chlebodarcu má vystriedať kontrolór pravidiel hry. Výhradný distribútor vzdelania na Slovensku je v kolapse. Pohodlné, ale krátkozraké riešenie.