Nastavení managementu podniku k přípravě systému jakosti - Horáček, Vladimír
Príprava manažmentu podniku na systémový spôsob riadenia budovanie TQM. Niekoľko zásad a pravidiel, ktoré sú potrebné pri zabezpečovaní kvality t.j. TQM. Filozofia budovania TQM.