TQM, QS 9000, VDA, ISO 9001:2000 - od teórie k praxi - Plichta, Dušan
Stručný prehľad, ako sa dá prostredníctvom projektového prístupu zlepšovať kvalita a výkonnosť tak výrobcov automobilov ako aj ich dodávateľov. Príspevok analyzuje logickú postupnosť základných krokov projektového manažmentu vedúcu k úspešnosti projektu a splneniu požiadaviek QS 9000, VDA a ISO 9001:2000. Táto postupnosť začína definíciou úspešného projektu v súlade s EFQM Excellence Modelom - modifikovaným pre projektový manažment.