O podiel v Nafte veľa záujemcov nebolo - Vavřinek, Martin
Transakcie s akciami Nafty, a.s. Gbely. Minoritný podiel v Nafte premenili na podnikateľskú príležitosť hlavne J&T Finance Group a Slávia Capital. Impulzy transakcie. Záujem nemeckého RWE Gas o Naftu. Luxemburská cesta.