Tatramat hľadá zahraničného investora - Velecký, Milan
Hospodárenie Tatramatu, a.s. Poprad v r. 2000. Po rokoch straty alebo vyrovnaného hospodárenia, by mal podnik vykázať zisk okolo 10 mil. Sk. Investičné plány spoločnosti. Záujem získať zahraničného investora. Rozhodujúce trhy pre Tatramat. Vývoz výrobkov. Vytvorenie spoločného podniku s americkým Whirpoolom.