Nenávratné dotácie na výstavbu rómskych osád sa zvýšili na 80 percent - Zverková, Daniela
Pravidlá pre poskytovanie nenávratných príspevkov pre obce a mestá na výstavbu nájomných bytov. Do takýchto bytov môže obec nasťahovať len ľudí s nízkymi príjmami. Mestá, ktoré prejavili vlani najväčší záujem o výstavbu nájomných domov. Zvýhodnené osady. Pôžičky pre obce, ktoré sa rozhodnú pre výstavbu nových rómskych osád.