Požiadavky trhu práce sú "nekompromisné" - výzva pre budúcich živiteľov rodín - Krajčír, Pavol
V mesiaci august 2000 Národný úrad práce uskutočnil kvalitatívno-kvantitatívny prieskum evidovaných nezamestnaných živiteľov rodín. Cieľom tohto výskumu bolo zistiť objektívne a subjektívne bariéry, pre ktoré sa nezamestnaní živitelia nedokážu uplatniť na trhu práce. Základné charakteristiky nezamestnaných živiteľov rodín. Postavenie životného partnera na trhu práce. Bariéry nezamestnaných živiteľov rodín pri ich uplatnení sa na trhu práce. Podielové ukazovatele