Personálny manažér na prahu tretieho tisícročia
Prezentácia kompletných výsledkov projektu, získaných analýzou podnetov, informácií a názorov kompetentných pracovníkov z oblasti útvarov riadenia ľudských zdrojov a personalistiky. Štruktúra výberového súboru respondentov. Súhrn výsledkov prieskumu. Činnosti v kompetencii útvaru riadenia ľudských zdrojov. Personálny manažér a jeho kompetencie. Finančné zabezpečenie personálnych činností. Vzdelávanie v oblasti personálneho riadenia. Personálno-poradenské spoločnosti.