Investovanie do ľudí - trend rozvoja ľudských zdrojov - Lubelec, Libor
Investovanie do ľudských zdrojov. Súčasný prístup k rozvoju ľudských zdrojov. Štandardy na investovanie do ľudských zdrojov vyvinuté priemyselnými firmami, zamestnancami, tréningovými organizáciami a vládou Spojeného kráľovstva. Zásady investovania do ľudí. Efekty investovania do ľudí. Indikátory investovania do ľudí. Kvalitatívny prístup je postavený na báze učiacej sa, či učiacich sa organizácií.