Politika trhu práce a verejná služba zamestnanosti: ponaučenia z posledných skúseností a orientácia do budúcnosti - Kaľavská, Mária
V rámci podpory stratégie zamestnanosti modernizáciou verejných služieb sa v dňoch 3.-4. júla 2000 v Prahe uskutočnila konferencia pod názvom Politika trhu práce a verejná služba zamestnanosti: ponaučenia z posledných skúseností a orientácia do budúcnosti. Štyri základné témy konferencie, ku ktorým odznelo 17 príspevkov. 1. Úloha zmeny práce vo verejných službách zamestnanosti. 2. Podpora v nezamestnanosti a motivačné prostriedky. 3. Náčrt a realizácia aktívnych opatrení trhu práce. 4. Stratégia a štruktúra verejných služieb zamestnanosti.