Podnikanie, predĺženie, insolvencia a úpadok versus tridsať dní - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie príspevku o dosahoch platobnej neschopnosti a konkurzného konania na každodennú podnikateľskú činnosť. Otázky predĺženia pri návrhu na vyhlásenie konkurzu. Predĺženie a pohľadávky v praxi. Problémy insolvencie. Platobná neschopnosť. Dlhodobá insolvencia.