Nové poňatie prehľadu o peňažných tokoch a jeho význam - Zajko, Otokar
Začiatok seriálu článkov zameraných na nové poňatie prehľadu o peňažných tokoch (cash flow). Metodický pokyn MF SR k zostaveniu prehľadu o peňažných tokoch č. 5007/1999-92 z 15.2.1999. Základný ukazovateľ prehľadu o peňažných tokoch a niektoré zásadné zmeny v tomto prehľade. Význam prehľadu o peňažných tokoch. Predpoklady správneho zostavenia prehľadu o peňažných tokoch.