Na linke certifikácie: Poznámka - Lisý, Ján
Vysvetlenie pojmov ekonómia a ekonomika pre žiadateľov o uznanie skúšok z oblasti certifikácie. Charakteristika pojmu ekonómia a jeho história. Súčasnosť ekonómie. Upresnenie pojmu ekonomika.