Komentár k zákonu z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 100/1988Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov
K vybraným problémom právnej úpravy zákona č. 100/1988 o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov.