[Bankovníctvo] - Chovancová, Božena
Recenzia na knižku Evy Horvátovej: Bankovníctvo. Riešenie problémov bankovníctva - reštrukturalizácia, privatizácia. Ide o vysokoškolskú učebnicu, ktorá však môže inšpirovať aj pracovníkov bankovej praxe. Učebnica sa skladá z troch základných oblastí. Hodnotenie jednotlivých kapitol.