Príležitosť pre menšie firmy - Lipianska, Ľudmila
Prenikanie environmentálneho manažérstva do systému riadenia firiem. Počet vydaných certifikátov ISSO 14001. Štátne programy na podporu a rozvoj environmentálneho systému riadenia. Program Kvalita.