Moderné metódy technológie a kvalita využívania didaktických prostriedkov vo vzdelávacom procese - Drozdová, Mária
Vývoj informačno-komunikačných technológií. Súčasný stav využívania informačno-komunikačných technológií vo vzdelávaní. Budúci vývoj vo vzdelávaní - systém Televzdelávania. Možnosť uplatnenia tohto systému. Televzdelávanie ako info-komunikačná služba. Implementácia systému Televzdelávania do vzdelávacieho procesu dospelých.