Vyučovanie pomocou počítača - Mikuš, Ľudovít
Koncepcia vzdelávania označovaná ako CBT - Computer Based Training - počítačom podporovaná výučba. Výučbové programy a príprava vzdelávacieho kurzu. Príprava scenára a materiálov pre ďalšie spracovanie. Grafické programy pre spracovanie vyučovacích materiálov. Rastrová a vektorová grafika. Snímkovo orientovaná animácia. Autorské systémy na tvrobu výučbových programov (Powerpoint, Micromedia Director, AutorWare Professional, hypertexty, hypermédiá).