Personálny manažment a jeho psychologické aspekty v súčasnosti - Zala, Gabriel
Chápanie personálneho manažmentu ako zvláštneho druhu spoločenskej tvorby v ktorom manažér zohráva kľúčovú úlohu. Charakteristika dominatných úloh personálneho manažmentu. Náčrt nárokov kladených na manažérov. Požiadavky na osobnosť personálneho manažéra a štýl práce v personálnom manažmente.