Analýza vzdelávania dospelých na stredných školách v Trenčianskom kraji v súčasných podmienkach - Straková, Ľubica
Štúdium popri zamestnaní, pomaturitné a nadstavbové štúdium. Realizácia pomaturitného vzdelávania ako neoddeliteľná súčasť vzdelávania dospelých. Výsledky výskumu štúdia popri zamestnaní realizovaného v Trenčianskom kraji.