Podpora zriadenia priemyselných parkov
Vláda s pripomienkami schválila Návrh zákona o podpore na zriadenie priemyselných parkov a doplnení zákona Národnej rady SR č. 180/1995 Z.z. Účinnosť zákona sa navrhuje od 1. júna 2001.