Normovanie práce - Minďašová, Mária
Príspevok o normovaní práce vysvetľuje, aké povinnosti vznikajú zamestnávateľovi voči zamestnancom, princípy a zásady tvorby noriem, platnosť a zmeny noriem, systém ich používania, prípadné možné postihy, ako aj možnosť právneho použitia týchto noriem v prípade nespokojnosti zamestnávateľa s výkonom zamestnanca.