Günter Verheugen: Ak kandidátska krajina nežiada veľa prechodných období, rokovania môžu byť kratšie - Hajšel, Robert
Rozhovor s G. Verheugenom, komisárom EÚ pre rozšírenie, o pokroku Slovenska na ceste do Európskej únie. Stav rokovaní SR o vstupe do EÚ. Európska komisia (EK) zdôraznila nevyhnutnosť reformy verejnej správy, ktorá na Slovensku zaostáva. Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR. Problémy okolo stanovenia dátumu vstupu do EÚ pre najlepšie pripravené krajiny. Otázka prechodných období. Problém voľného pohybu osôb pri rokovaniach o vstupe. Otázka volieb na Slovensku v r. 2002.