Rievajová, E. a kol.: Sociálne zabezpečenie - Stanek, Vojtech
Recenzia na publikáciu Evy Rievajovej Sociálne zabezpečenie. Kniha vysvetľuje súčasný systém sociálneho zabezpečenia, jeho funkcie, ciele a nástroje. Napĺňa tézu od sociálnej starostlivosti cez sociálne zabezpečenie k sociálnemu poisteniu.