Trh s cukrom - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Pád predaja cukru z domácej produkcie pokračuje. Bez ochrany trhu nemôžu výrobcovia uvažovať o investíciách približujúcich ich efektivitou k únii. Protimonopolný úrad nebude posudzovať oprávnenosť zvýšenia cien, ale jeho spôsob. Z cukrového režimu EÚ majú radosť pestovatelia, cukrovarníci a štyri rozvojové krajiny. Cena cukru na burzách nezohľadňuje dotácie.