Riešenie nezamestnanosti mladých a dlhodobo nezamestnaných vo Veľkej Británii - Dudová, Iveta
Miera nezamestnanosti vo Veľkej Británii. Riešenie problému nezamestnanosti a politika zamestnanosti. Programy pre mladých a dlhodobo nezamestnaných. Systém National vocational qualifications. Program Welfare to work.