Systémy dôchodkového poistenia v niektorých krajinách Európy - Rievajová, Eva
Filozofia modelov sociálnej politiky uplatňovaných v jednotlivých krajinách EÚ. Podiel výdavkov na dôchodkové zabezpečenie v percentách GDP vo vybraných krajinách. Porovnanie systémov dôchodkového zabezpečenia v krajinách strednej a východnej Európy. Vplyv demografických trendov na dôchodkové zabezpečenie.