Regionálny sociálny dialóg a regionálny rozvoj - Čambáliková, Monika
Štát v regionálnom sociálnom dialógu a v rozvoji regiónu. Aktéri sociálneho dialógu na regionálnej úrovni. Regionálny sociálny dialóg v krajinách Európskej únie.