Dodatočné daňové priznanie - Luknárová - Kutišová, Dalila
Inštitút dodatočného daňového priznania je upravený v par. 39 zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Z citovaného ustanovenia pre daňovníka vyplýva povinnosť podať dodatočné daňové priznanie v prípade, ak zistí, že jeho daňová povinnosť má byť vyššia, ako bola ním priznaná alebo správcom dane vyrubená. Riadky 920-970 - Dodatočná daňová povinnosť.