Ďalšie vzdelávanie ako jedna z významných oblastí personálnej práce - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávanie a rozvoj podnikateľských subjektov a inštitúcií. Hlavné ciele zvyšovania kvalifikácie pracovníkov vo firmách. Prínos výsledkov vzdelávania do života inštitúcie a jeho organizácia. Ukazovatele ekonomickej účinnosti vzdelávania. Orientácia podnikového vzdelávania pracovníkov.