Výplata dlhopisov Fondu národného majetku odštartuje v marci - Medžová, Andrea
Od marca 2001 začne FNM SR vyplácať prostredníctvom RM-Systému Slovakia dlhopisy fondu. Dlhopisy sa budú vyplácať z časti prostriedkov získaných z privatizácie Slovenskej sporiteľne. Ďalšie zdroje na vyplácanie dlhopisov. Disponibilné zdroje na dlhopisy. Najprv budú vyplácané fyzické osoby. Právnické osoby budú vyplatené v druhej etape. Proces výplaty dlhopisov.